середу, 3 квітня 2013 р.

Цікаве в новому ДБН В.2.5-64:2012


          4.6 Улаштування внутрішніх водостоків в житлових і громадських будівлях з умовною висотою до 73,5 м повинно відповідати вимогам ДБН В.2.6−14.
          У житлових і громадських будівлях (висотних) з умовною висотою понад 73,5 м до 100 м включно влаштування внутрішніх водостоків повинно відповідати вимогам ДБН В.2.2−24.
В ДБН В.2.6-14 наведений старий розрахунок витрати дощового стоку. Питання по якому ДБН рахувати???



7.4 У системах централізованого гарячого водопостачання для досягнення заданої температури води у споживача не нижче вказаної в 6.2 треба передбачати циркуляцію гарячої води.
          Максимально допустимий об’єм води у відгалуженні, не включеному в циркуляційний контур, повинен становити не більше 3 л.
При такому розкладі циркуляцію буде потрібно робити і в с/в до кожного приладу.

7.6 У ванних кімнатах і душових для підтримання температурного режиму
згідно   ДБН В.2.5* −  «Інженерне обладнання будівель і споруд. Опалення, вентиляція і кондиціонування» потрібно встановлювати  рушникосушильники.
          Рушникосушильники для зменшення ризику утворення в системі гарячого водопостачання легіонели слід приєднувати до систем опалення з установкою автоматичних терморегуляторів на подавальному трубопроводі та запірної арматури на зворотньому трубопроводі. За відповідного обґрунтування допускається приєднання рушникосушильників до відокремлених стояків системи гарячого водопостачання. З можливістю терморегулювання повітря ванних кімнат допускається застосування електричних рушникосушильників, необхідна потужність яких повинна бути врахована в загальній потужності електропостачання будинку.
         При застосуванні електричної або водяної теплої підлоги у ванних кімнатах і душових допускається не  встановлювати будь−які рушникосушильники.
УУУУУУУ рааааааа!!!!!!  Нарешті ми здихалися рушникосушарок ! Нехай тепер ОВ з ними бадаються.

В подальшому буду доповнювати.

Немає коментарів:

Дописати коментар